John’s Pub BBQ

Kulináris élmény és technika!

A szmóker, a belőle áradó illatok, az omlós húsok (pulled pork, sertésoldalas, vaddisznólapocka, marhanyak...) és a köretek (coleslaw saláta, friss salátamix, kukorica, lilahagymás chutney..) egyértelműen biztosítják a hamisíthatatlan bbq élményt!

A húsok sütése BBQ PIT BOX szmókerszekrényben történik, melynek lényege a füstön sütés lassú tűzön. A low&slow sütés során a sütési idő minimum 10-12 óra, így a húsok korlátozott időben és mennyiségben állnak rendelkezésre.

A BBQ-kínálatunk nem állandó, a sütések időpontját és az elérhető életlfajtákat keresse aktuális ajánlatunkban!

Pit Box Szmóker

A John’s Pub 2016 őszén új kihívás elé állt. Adorjányi Máriusz (a Nyárspolgár blog szerkesztője) saját fejlesztésű, faszénnel üzemelő BBQ Pit Box szmókerét megvásárolva egy igazi ínyenc kalandozásra vállalkozott.

A bbq füstön készül, zárt közegben, alacsony hőmérsékleten, hosszú órákon át (12-14 óra). Tájegységenként változik, milyen húst sütnek, mivel kínálják, illetve az is, hogy egyáltalán tálalnak-e szószt hozzá.

Big Green Egg

A Big Green Egg-gel már tíz főtől várjuk családok, baráti társaságok, munkahelyi teamek vagy bármilyen társaság egyedi igényeit, legyen szó grillezésről, füstölésről, kemencézésről vagy akár low & slow sütésről. Keress minket bátran, ha valami egyedire vágytok!

Facebook Tripadvisor Instagram Youtube