John’s Pub Event

Angus estek

A már hagyományos bbq-estek után 2019-ben új sorozatot indítottunk a gasztronómia témakörében Angus estek /ízig-vérig steak/ címmel.

A steakvacsorák folyamán rövid előadások keretében bepillantást nyerhetünk az angus marha tenyésztésének és tartásának rejtelmeibe, a húskészítmények előállításának folyamatába, felhasználásának sokszínűségébe, és meg is kóstolhatjuk az egyes fogásokat remek borok és kézműves sörök kíséretében.

A vacsora menüjét Bán Lajos chef külön ezekre az eseményre állítja össze, figyelve arra, hogy minden bemutatott étel ízvilágához a hozzá legjobban illő sör illetve bor kerüljön az asztalra.

BBQ estek

A szmóker, a belőle áradó illatok, az omlós húsok (pulled pork, sertésoldalas, vaddisznólapocka, marhanyak...) és a köretek (coleslaw saláta, friss salátamix, kukorica, lilahagymás chutney..) egyértelműen biztosítják a hamisíthatatlan bbq élményt! A húsok sütése BBQ PIT BOX szmókerszekrényben történik, melynek lényege a füstön sütés lassú tűzön. A low&slow sütés során a sütési idő minimum 10-12 óra, így a húsok korlátozott időben és mennyiségben állnak rendelkezésre.

Családi és céges rendezvények

Legyen szó hivatalos vagy családi, esetleg baráti eseményről, grill partyról vagy exkluzív borvacsoráról a John’s Pub csapata vállalja a teljes körű kivitelezését. Szívesen megvalósítjuk egyéni elképzeléseit. Célunk a minőségi vendéglátás képviselése, ahol a vendég igényei és a gasztronómia van a középpontban. Éttermünkben 70, a mi kis kertünk 100 főre biztosít kényelmes helyszínt.

Egyéb rendezvények

A fix és rendszeres programokon felül a folyton változó igényekhez igazodva igyekszünk egyéb rendezvényeket, esteket (stand up estek, gitár estek, koncertek) is biztosítani az érdeklődőknek.

Facebook Tripadvisor Instagram Youtube