John's Pub
Rólunk

2008 óta, amikor is a John’s Pub megnyitotta kapuját Keszthely elegáns központjában, mindennap késő estig várja azokat, akik egy igazi hangulatos estére vágynak. Akár egy jó hamburger, akár egy több hónapig érlelt steak gondoskodik a változatos és ínycsiklandó élvezetekről. A hagyományos magyar konyha, az igényes street food és a klasszikus barbecue ételek mind megtalálhatóak étlapunkon, de a teljes értékű vacsoraélmény mellett a csipegetni vágyók sem csalódnak.
Az ételek elkészítésében a hagyományos módszereket és a modern gasztronómiai technikákat is alkalmazzuk, hogy minden vendégünknek egyedi élményt nyújtsunk.

Az éttermünk nem csak kiváló ételekkel, hanem kellemes hangulattal is várja vendégeit. Barátságos és modern kialakítású helyiségünk ideális az üzleti vacsoráktól a családi rendezvényekig, és bármilyen alkalomhoz megfelelő lehetőséget nyújt. Az éttermünkben található bárunkban széles választékban kínáljuk a legjobb minőségű italokat, hogy az ételekhez tökéletesen passzoló italokat is kínálunk.

Egyedi, tematikus vacsoraestéink közül egyik kiemelkedő esemény a hagyományos BBQ ízvilágot felsorakoztató ételkínálatunk. Éttermünkben a hagyományos barbeque ételeket autentikus amerikai BBQ technikák szerint készítjük el. Megtalálhatóak az igazi BBQ klasszikusok, mint a marhahús, a szárnyasok és a disznóhús, valamint különleges barbeque szendvics vagy a barbeque tál.

Minden egyes ételünket gondosan készítjük el a legjobb minőségű alapanyagokból , smokerünkben hosszú órákon át lassan sütjük az ételeket, hogy azokat teljesen átjárják az ízek és a füstös aromák. BBQ ételeinkhez tökéletesen illenek a sörfajtáinhoz, amelyeket szintén vendégeinknek kínálunk. A friss, hideg sörök kiválóan kiegészítik az ízletes barbeque ételeinket!

Az ételek és az italok élménye mellett szívügyünknek tekintjük a szombati bulikat is (októbertől áprilisig), úgyhogy gyertek, találkozzunk az éjszakában! ;)