John's Pub
Rólunk

2008 óta - amikor is a John’s Pub megnyitotta kapuját Keszthely elegáns központjában, mindennap késő estig várja azokat, akik egy igazi hangulatos estére vágynak. Akár egy jó hamburger, akár egy több hónapig érlelt steak gondoskodik a változatos és ínycsiklandó élvezetekről. A hagyományos magyar konyha, az igényes street food és a klasszikus barbecue ételek mind megtalálhatóak étlapunkon, de a teljes értékű vacsoraélmény mellett a csipegetni vágyók sem csalódnak.
Az ételek elkészítésében a hagyományos módszereket és a modern gasztronómiai technikákat is alkalmazzuk, hogy minden vendégünknek egyedi élményt nyújtsunk.

Éttermünk nem csak kiváló ételekkel, hanem kellemes hangulattal is várja vendégeit. Barátságos és modern kialakítású helyiségünk ideális az üzleti vacsoráktól a családi rendezvényekig, és bármilyen alkalomhoz megfelelő lehetőséget nyújt. Bárunkban az ételekhez tökéletesen passzoló, minőségi italokat kínálunk, széles választékban.

Egyedi, tematikus eseményeink közül egyik kiemelkedő a hagyományos BBQ ízvilágot felsorakoztató vacsoraestünk. A hagyományos barbeque ételeket autentikus amerikai BBQ technikák szerint készítjük el. Az igazi BBQ klasszikusok (marhahús, szárnyasok és disznóhús) mellett különleges barbeque szendvicsekkel vagy éppen barbeque tálakkal is készülünk.

Minden egyes ételünket gondosan készítjük el a legjobb minőségű alapanyagokból , smokerünkben hosszú órákon át lassan sütjük az ételeket, hogy azokat teljesen átjárják az ízek és a füstös aromák. Ízletes barbeque ételeinkhez tökéletesen illenek a friss, hideg sörvariációink!